girls night

vi hade en liten tjejjkväll igår. (jag, megan, julia och liem) var väldigt mysigt – och jag lagade maten..! inget avancerat men iaf.

nu har universitetet börjat på riktigt också – har valt lagom svåra kurser, så det ska väl inte bli allt för jobbigt hoppas jag.

det är förresten 24° ute idag så jag ska nog gå ner till stranden snart, först plugga dock. hm vad mer händer här borta.. jo, jag äntligen kommit igång med träningen igen, eller ja, jag går på morgonpromenader längs med havet. (är ju inte riktigt frisk ännu, men om jag inte börjar röra på mig snart blir jag galen).

oh gud, måste berätta – en av mina träningskompisar i landslaget, Cecilia Åkresdotter, har tagit VM Guld i sparring -63kg! herregud säger jag bara. så. jäkla. grymt. hihi! sjukt jobbigt att inte kunna vara där och stötta dom bara..! stor kram till dig cicci! 😀

nej nu ska jag fortsätta sitta och titta på mina böcker. och kanske börja plugga också. hoppas ni får en härlig helg! (här är en rolig bild på mig och cicci, från EM 2009 tror jag det är).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s