study

har en plugghelg framför mig, måste skriva två uppsatser och plugga inför ett test. inte så jättefarligt, men jag har verkligen ingen lust.

ligger i sängen och vill bara sova.. är aldrig helt nöjd, när jag är ledig och har för mycket tid blir jag uttråkad och när jag har fullt upp med plugg så önskar jag att jag har tid över till annat. känner mig iaf lite mer nyttig nu när jag faktiskt gör något och inte bara ligger hemma och är sjuk..! är nästan frisk nu, sååå nice.

jaja, ska väl sätta mig vid böckerna igen. eller kanske gå o göra en macka. tror jag gör det, en macka alltså. kram på er, m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s