courses

hade just ett möte med en av mina professorer i journalistik – han tyckte att jag skulle bli journalist istället. hehe, alltid roligt att bli uppskattad.  

tycker det är så skönt att inte bara läsa en massa juridik när jag är här – har hittat väldigt många intressanta kurser. just nu läser jag statsvetenskap, journalism, filosofi/feminism…och jurist kurser. är väl 60% juridik ungefär, känner mig sjukt nöjd. inte lika mycket press med dom andra kurserna och jag gillar verkligen att vara engagerad/bli upprörd över politik, feminism (eller i det här landet – över bristen på det). verkligen kul!

tror att jag är lite överoptimistisk just nu, efter att ha vari sjuk så här länge är jag bara lycklig över att känna mig produktiv. men oroa er inte, om ett par veckor kommer jag att vara less på att plugga igen.

nu ska jag iväg på lunch och efter det till Walmer Townchip – jag har börjat arbeta där igen, den här gången med nått som heter homework club. kram på er, m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s