nostalgia

Kände hur en plötslig våg av nostalgi kom över mig nyss. ni vet en sån där som man kan få när man luktar på en gammal perfym eller tittar på gamla sommarbilder. allt jag gjorde var att dricka en kopp kaffe och plötsligt kännses det som att jag befann mig i uppsala på norrlands cafét..!

kanske var det den nya kaffesorten jag har köpt, eller det att anna och fredrik har flyttat från uppsala, jag vet inte – men det fick mig verkligen att sakna hemma lixom. sakna alla dom där härliga fika pauserna med en kaffe och en kaka. eller två. (kaffe alltså). tänk så mycket kul vi har haft ihop på det där stället, alla luncher och diskusioner – utan alla er så hade jag nog inte tagit mig igenom jurist utbildningen, inte för att det var för tungt kanske, utan för att det hade varit så väldans tråkigt utan er..!

så slog det mig att alla är ju på väg där ifrån, att våra norrlandsdagar kanske är över på riktigt nu.. att jag inte kommer kunna cykla ner dit och hitta annelie och anna där och så fredrik som brukade dyka upp till caffet, camilla som kom förbi och hälsade på lite på slutet och lady charlotte som alltid var med tills hon åkte till USA.

så nu har jag bestämt att vi måste ha regelbundna återträffar, jag menar ofta. men visst det kommer ju inte att bli samma sak igen.. suck. saknar varma somardagar innan tentan (trode aldrig att jag skulle säga det) när vi satt ute i solen och försökte plugga, men insåg att det var omöjligt och gick ner till källaren igen. saknar till och med källarbibblan, hur sjukt är inte det på en skala? stor kram, m

En reaktion till “nostalgia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s