frustrated

ah guuud, kan. inte. fokusera..! sitter och försöker skriva klart en uppsats på 10 sidor men tänker bara på annat.

och tittar på bloggar. och facebook. och dn:s hemsida. och hotmail. och sen här.. suck. har ingen arbetsmoral alls idag.. men jag har fullt med energi iaf, sååå skönt att inte vara sjuk längre! (jag vet att jag har sagt det typ 5ggr nu, men det är så härligt).

hade en heldag igår med föreläsningar o träning, sen så ville jag gå på bio också. men det blev liiite för lite med tid så vi hann inte dit – det blev till att gå ut o äta glass istället. väldigt mysigt. sen vidare till Barneys för att möta upp med julia och the french. sen gick jag hem o sov – sjukt trött.

hm, okey, det här med att plugga gick ju inte så bra..!

nått annat jag har tänkt på är att jag måste skaffa en ny kamera – den jag har nu är så fruktansvärt gammal och om ljuset inte är perfekt så blir bilderna blå..! den är trasig också, displayen = svart..!

jag o mina lägenhetspolare lagade middag tillsammans i måndags, väldigt mysigt! måste säga att jag har haft väldans tur – vi kommer superbra överrens och det känns verkligen kul att komma hem varje dag 🙂

en action bild på Liem and Greg (på tal om trasig kamera).

och så en söt på Liem.

okey, nu Måste jag fortsätta (hrm, börja..) med uppsatsen. kram på er, m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s