martial arts training and a braai

jag följde med shaun på MMA träning i fredags – var riktigt kul faktiskt! lite som jujutsu, vi tränade grappling och lite boxing. sjukt trött efteråt..!

tror jag ska blanda min tkd träning med lite grappling, kick och thai boxning när jag kommer hem. (hur jag nu ska ha tid med det, men det vore roligt o testa något nytt).

skulle faktiskt vilja börja tävla i thai och kick boxning också – finns lite mer sponsorer och sånt. särskillt inom thaiboxning. vi får se när jag kommer hem, nu på måndag ska jag iaf börja träna på en kickboxningsklubb också. så roligt att kunna träna igen 😀

så efter träningen i fredags hade shaun och hans bror micael en braai. det vart en väldigt stor fest tillslut eftersom så många internationella studenter kom – själv hoppade jag i en damm kl:11.30 på kvällen. tyckte tydligen att det var en bra idé just precis då..? det var iaf en händelserik kväll:

vi spelade mycket bear pong (väldigt roligt tills man måste dricka ölen, usch).

michael och en trött luana (and saben).

dagen efter var väldigt mysig, vi tog det bara lugnt i solen och åt varma mackor. mmm.

jag, megan och max.

over and out, m.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s