utelåst

fan också. mina nycklar är hemma och jag är på universitetet.. suck. är dötstrött också, blev en heldag till att skriva uppsats igår. 09.00 till 00.30.

blev en riktigt bra uppsats iaf om jag får säga det själv. jag verkar ha tappat förmågan att planera så att jag slipped sitta och panik skriva – vad hände med att skriva några timmar om dagen under två veckor? TIA kanske, vet inte.

allt jag vet just nu är att jag gick upp kl.05.30 i morge och nu är jag TRÖTT. vill hem o sova nu..! suck. men inget bateri på mobilen och inga nycklar = sova på universitetet? tror jag testar det, god natt. m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s