rebellious.

har en något lättirriterad dag idag. eller jag vet inte.. vill bara göra uppror mot allt. började med att jag inte ville gå till universitetet. när jag väl var där kände jag bara att det vore fel av mig att gå till sista föreläsningen. det krävdes all min övertalningsförmåga till att få mig själv att gå dit:

”men du måte ju” måste jag ju inte alls! ”men du kommer ju efter om du inte går..!” skiter väl jag i – jag kan göra som jag vill! ”men ta o gå nu så kommer du att må bättre sen!” kommer jag inte alls det, mår mycket bättre av att gå hem. sådeså.

och så fortsatte det tills tiden rann ut och det vart föreläsningsdags, så då kunde jag ju lika gärna gå dit.

springer i sista sekund in i föreläsningssalen, slänger ner väskan på golvet och sätter mig ner längst bak i salen. så börjar föreläsaren med en 10min lång moralpredikan om hur dåliga vi är, att hon minsann har rättat första testet och att hon underkänt 75% av oss och att hon verkligen ska se till att vi inte ska klara av den här kursen utan att få kämpa som fasen för det.

så jag slutar anteckna, lägger ifrån mig pennan och spänner ögonen i henne. sen sitter jag så resten av föreläsningen o tänker att om hon nu så gärna vill att vi inte ska lyckas med den här jäkla kursen så tänker jag faaan inte göra det heller. kärring.

så.. inte en jättebra dag kanske. oftast när jag har sånahär dagar så tar jag mig inte ens till universitetet/jobbet etc – så det här måste nog ses som ett framsteg från min sida.

tänker ofta på hur lätt det är för killar, inga humörsvängningar eller hormonrubbningar. lucky bastards. okey, kanske är lite väl arg just nu… suck. bestämde mig också för att jag ville skita i träningen idag och sen för att jag ville äta creamy cheddar chips till middag. because I can. glömde köpa glass dock, jävla skit.

det är också nått som stör mig, jag kan inte gå ut och köpa glass längre för det är MÖRKT nu och i SA är det farligt att gå ut själv efter att det har blivit MÖRKT. aaaaaaaargh! glassglassglass.

saaaknar svensk mat som sjutton, tänk bara: Ostbågar.. Creme Fraiche, Onaka = Riktig Yogurt..! Plockgodis.. äter inte ens plockgodis hemma, men har fått ett sånt sug efter det på sista tiden.. Ost.. suck. nej, om jag skulle ta och skaffa mig en bättre attityd nu kanske? ska kolla på film först.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s