cockroaches..!

är så sjukt trött i kroppen av all träning.. men på ett bra sätt. kul att vara i gång på riktigt igen!

i fredags gick jag till bantry och grillade, innan dess MMA träning med Tim och Sahun. har det rätt så lugnt på universitetet just nu – skönt att inte behöva stressa.

igar hade jag: tränat kl.10.00, snabbt hem för lunch och sen åkt o tittat på micaels kickboxning tävling. nu: i sängen o viiilar..! tänker inte ta mig här ifrån förrens sent ikväll, sådeså.

imorse kom det en kille och sprayade vårat kök pga… kackerlackor. hehe, dom är väldigt små. mig stör det inte alls men mina lägenhets polare har blivit lite väl… ja, lite väl känsliga måste jag säga.  där jag bodde förut var kackelackorna stora som matskedar och låg överallt i trappuppgångar/kök/sovrum mm. kom man åt dom så gav dom ifrån sig ett högt skrik – väldigt obehagligt. men här är dom som sagt små.

ibland på kvällen har jag kommit in i köket och hittat greg dar inne. i mörkret.. på köksbänken.. med en sparyflaska i handen..! kommer ihåg forsta gangen det hände: jag stannade upp och räckte mig efter lysknappen. hör greg viska: ”schhhh..! vänta, inte än..!” sakta satte jag mig ner brevid honom. och väntade.. så flög han plötsligt upp och skrek: ”ha!” samtidigt som han vilt sprayade ner köksbanken med nagot medel. när han lugnat sig vände han sig om, såg min förvirrade blick och säger: ”Kakelackor.” som om det vore hur naturligt som helst.

Det här har blivit en återkommande aktivitet för både greg och lim. även om vi är mitt inne en diskussion stannar dom plötsligt upp, får något vilt i blicken och stracker sig sakta, sakta efter insaktsspayen. hehe, sjukt roligt faktiskt.

nu ska jag kolla pa film, god natt pa er! m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s