new camera

har köpt en ny kamera 😀 hihi så glad, nu kan jag ta bilder igen..! kan inte mycket om modellen, vanligtvis kollar jag upp så mycket som möjligt om en sak innan jag köper något men nu orkade jag inte och litade på greg istället. tack greg! riktigt bra kamera. ska lägga upp lite bilder från helgen snart så får ni se, jag är sjukt glad iaf.

kan bero på att jag har så dåligt minne, glömmer så lätt vad jag har gjort så det känns skönt att föreviga det… då kan jag kan gå o titta vad jag egentligen gjorde förra månaden. kanske skulle gå o kolla upp det där. menmen, nu ska jag gå till en föreläsning. det är en kort vecka nu – bara 4 dagar och sen lov i 11 dagar! gött.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s