internet

jag har inget internet längre, suck. måste fixa men en ny leverantör, den jag har nu är så dyr.. man blir så handikappad utan internet, eller ja, jag blir det. tror att jag kanske har skaffat mig lite av ett beroende. kan vara så faktiskt.

känner mig så stolt över det faktum att jag inte har tittat på tv på ca. 9 månader nu, men samtidigt så har mitt internetanvändande gått upp märkbart. särskillt under den här terminen. så kanske är det här bra för mig trotts allt, så inget mer surfande på nätet för mig på ett tag (förutom när jag är på universitetet då, jag menar man kan väl inte bli hur bortkopplad som helst?)

iaf så ska jag åka bort på en roadtrip nu på torsdag i en vecka ca, beroende på hur mycket pengar jag har så kanske 10 dagar, vi får se. så det får bli min detox vecka helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s