back in PE

Nu är jag tillbaka igen. Eller ja, jag har varit hemma i ett par dagar men hade funnit mig tillfreds med att vara utan internet, så jag fortsatte med det ett tag till. Skön känsla det där, hade inte ens koll på att dom hittat bin Laden..! Och då är man ordentligt bortkopplad. (orkar verkligen inte kommentera hela den där USA soppan).  

Har annars lite funderingar på att ”låsa upp” den här bloggen.. Bara av den enkla anledningen att jag inte kan bjuda in fler vänner nu. Det är stopp, vill jag bjuda in fler måste jag betala 500kr och det tänker jag INTE göra. Suck. Men det tar emot.. Vill inte att Arne i Norge ska kunna kolla på mina bilder lixom. Inte för att jag har något emot Norrmän, men ni förstår vad jag menar. Jaja, vi får se.

En annan sak som jag har börjat fundera på är varför det finns så många trafikskyltar överallt är i Sydafrika. Beware of potholes, don´t pick up hitchhikers, watch out for wild animals osv. Alla jag har pratat med tror att det beror en strategi från regeringens sida: ”Om man sätter upp en skylt så behöver man inte ta itu med problemet”. Låter som en trolig förklaring tycker jag.

tills vidare så kan jag meddela att det är strålande väder här i PE, så jag ska nog faktiskt gå ner till Pick & Pay och köpa mig en flaska vitt vin – sen blir det balkonghäng för hela slanten 🙂 hörs snart, m.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s