sundowner

Sitter just nu med ett glas vitt i handen och tittar ut på utsikten från min balkong. Visst är det fint?

Bilden är tagen med min nya kamera, sjukt nöjd. här är en annan från lite senare en kväll:

Konstigt det här med hur ens humör kan ändras, tycker ni inte? Jag var på så otroligt dåligt humör imorse.. Satt på föreläsningarna och ville bara skrika: ”Men för i hel#ette, håll TYST!” Vilket var väldigt orättvist med tanke på att föreläsarna var ovanligt bra. Men jag orkade verkligen inte och ville bara inte vara där. Ingen egentlig anledning, var bara less. Och kanske lite PMS:ig. Möjligtvis. Nu mår jag hur bra som helst. Tror att jag ibland bara behöver får vara för mig själv, lite ett ”ensambarnssyndrom” eller något. Har iaf varit skönt att bara vara hemma själv några timmar och göra ingenting.

Insåg förresten för ett tag sedan att jag har missat att deklarera.. hm, undrar vad som händer nu? Inga pengar innan midsommar iaf antar jag. Menmen, värre saker har ju skett.

Nu ska jag iaf fortsätta njuta av min ensamhet…ett tag…och efter det ringa några vänner och se om dom vill komma o hälsa på. kram på er! m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s