mini vacation

God morgon..? Nu är jag lite less igen, så jag sa upp den här dagen och stannade hemma från allt. Skönt det där, höjden av lyx = att kunna göra ingenting bara för att man vill.

Händer inte min särskillt ofta, jag menar Juridik studerande i Uppsala är ju ingen dans på rosor direkt. Men det är ändå något så härligt med att plugga på Universitet, vill man strejka en dag så kan man. Det är ju inte som med ett jobb där man faktiskt måste gå, om man vill få 100% lön vill säga.

Vad jag har gjort hittills på min lediga dag? Deklarerat? Kollat upp detdärsomjagmåste med den nya kursen? Nopp. Jag har 1) druckit kaffe, 2) ätit yogurt med honung, 3) surfat runt lite, 4) kollat på gamla kort, och så höjden av lyx nr 2: 5) ätit 2 avokadmackor med salt och peppar. mmm.

Hade tänkt visa dom här mackorna för er men kameran ligger på skrivbordet och jag känner inteför att gå upp från sängen. Ha! Så lat är jag alltså idag.

Det enda som stör min ro är att jag måste ta mig till affären för att handla klister. Don´t ask why. Suck. Ska väl ta tag i det snart. Borde börja skriva på en uppsats också.. Den ska visserligen bara vara 2 sidor lång, men just därför känns det så jäkla onödigt att börja i tid.

Sååå.. Nu ska jag dricka upp resten av mitt kaffe. Hoppas ni har en bra dag! Kram, m.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s