thoughts

Sitter med en katt i famnen och lyssnar på regnet utanför vardagsrumsfönstret. Harley sitter och somnar hela tiden, hans huvud dippar ner mot filten och så snart han nuddar den med nosen tittar han upp igen. Såhär har han hållit på länge nu. Jag satt med min dator i knät och så kom han och satte sig lixom på allting så att jag var tvungen att lägga all uppmärksamhet på honom istället.

Saknar Jazza.. Jag har en tendens till att trycka undan jobbiga tankar. Många har sagt till mig att man måste bearbeta jobbiga saker. Men vaför då egentligen? Varför tänka på saker som gör en ledsen? Så jag tänker helt enkelt fortsätta trycka undan saker som gör mig ledsen – för då är jag ju glad istället.

Det har regnat i nästan 6 timmar nu, mysigt. Och välbehövligt. Port Elizabeth är på gränsen till att vara helt utan vatten, dammarna är nästan tomma och vatten restriktionerna blir mer och mer hårda. Jag har aldrig tänkt på hur mycket vatten jag använder förrens jag kom till Sydafrika. Eller det där är väl inte riktigt sant, jag har alltid försökt att leva så miljövänligt som möjligt men det är först sedan jag kom hit som det har blivit så påtagligt hur mycket vi faktiskt gör av med.

Sitter och prokrastinerar just nu.. Borde. Börja. Med. Uppsatts. Ahhh.. Vill verkligen inte.. Tar itu med det imorgon istället. Hoppas ni får en mysig kväll! m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s