two different worlds

Jag tänker ofta att det känns som om jag har tillgång till två olika världar. En här i Sydafrika och en i Sverige. När jag är här känns mitt liv i Sverige nästan som en dröm och när jag är hemma i Uppsala kändes det här som om det är på låtsas.

Är inte det märkligt? Är det normalt? Jag vet faktiskt inte. Vet bara att jag aldrig har upplevt det förut. Antagligen för att jag inte har varit i ett annat land så här länge, jag menar jag har rest mycket men bara veckovis och då ofta med Taekwon-Do:n.

Men jag har verkligen skapat mig ett till hem här borta. Vilket jag tycker är så fint på något sätt, hemma behöver inte vara där man har växt upp – hemma för mig är en plats där jag har nära vänner. Så nu har jag två hem. Skönt det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s