tired

Har precis kommit hem från MMA träningen (mixed martial arts), mycket boxningsövningar och sparring, sjukt roligt! Och utmattande… Är helt slut..!

Jag är enda tjejen av ca.26 pers så det blir hårt motstånd, särskillt när vi kör grappeling – det blir så lätt för dom att använda sin kropsvikt mot mig. Men jag har fått mycket bättre teknik när det gäller brottningen och när vi boxas är det jag som har fördelen eftersom man är lite lättare och snabbare… Hehe.

Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Måste upp tiiidigt imorgon. Godnatt! m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s