07.45 am

Sitter i föreläsningssalen och väntar på läraren… Suck. Finns inget värre än att ha en föreläsning kl:07.45 när läraren är sen. Tur att jag har datorn och kan underhålla mig själv lite iaf, är alldeles för trött för att prata med folk.

Killen framför mig sitter och försöker flörta med en tjej som verkar lagom road av detta, rätt så underhållande faktiskt. Och beundransvärt med tanke på den tidiga timmen.

Oh, nu kom föreläsaren in. Känner mig lite så där less idag igen, hur länge ska man ha pms egentligen? Bra att det går i vågor iaf, skulle inte orka om jag mådde så här i 2 – 3 veckor. Då skulle man inte vara så glad. Eller ja, jag skulle inte vara så rolig att ha och göra med helt enkelt.

Det är tur att jag har blivit medveten om varför jag mår så här ibland, det är ju inte så rättvist mot alla andra när man känner sig väldigt trött och irriterad på folk hela tiden. Kanske inte på ens nära vänner, men folk i affären. Folk i kön till kassan i affären. Kassörskan i affären.. Hrm, ja det är ju inte mina ljusaste stunder precis.

Tur att jag kan kontrollera mina känslor vid sådana här tillfällen. Annars kanske man skulle titta på kassörskan med något ont i blicken och efter att ha fått tillbaka pengarna med småmynten PÅ sedlarna, vilt slänga mynten i golvet och skrika: men lägg dom UNDER sedlarna för i Hel#ette!!

Bara en tanke så där. Okey, nu har föreläsaren börjat…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s