my account

Okey jag bara måste berätta vad som har hänt. Under flera månader nu, tre tror jag att det är, så har jag inte haft en fungerande bankdosa. Detta har medfört en förlamande oro över att mina pengar på kontot när som helst kan vara slut.

Varje gång jag har betalat med mitt kort så har jag stått där i kön, svettats och tänkt: ”Nu är det kört. Snart börjar maskinen låta och så säger dom att mitt kort inte har teckning längre..! Jag har nog inte mer pengar. Har jag det? Hur mycket har jag gjort av med egentligen?! Ah, nu tittar hon på mig..! Snällasnällasnälla” Kassörskan: ”sign here please.” Och jag andas ut.

När jag tänker på hur det måste ha sett ut varje gång. Först står jag där och väntar med tom blick för att sedan nervöst börja pilla med plånboken. Rycka till vid varje ljud, titta nervöst omkring mig… Herregud, dom kan ju lika gärna tro att jag skulle råna butiken. Hehe, tur att man ser så ”söt och oskyldig” ut. Nästan så att man skulle börja råna folk bara för det. Man måste ju utnyttja sin potential liksom. Okey, sidospår.

Iaf så har jag under flera månader för gäves försökt få en dosa skickad från sverige till sydafrika (posten är inte den bästa här) men inget har hjälpt. Nu idag, ringde jag i despiration till Nordera och bad på mina bara knän att dom måste tala om mitt saldo över telefon – att jag skulle DÖ om jag måste genomlida en enda minut till av förskräckt väntan vid någon kassa.

Så fick jag reda på det tillslut. Och vet ni vad? Jag är RIK. På riktigt. All oro över att inte ha pengar har gjort att jag har levt otroligt billigt de senaste månaderna. Hehe, så idag åkte jag och köpte mat! Mycket mat 🙂 så glad torsdag till mig. Hittade min kamera idag också. En riktig lyckodag helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s