last minute person

Ska iväg och träna om en halvtimme, jag borde med andra ord inte sitta här framför datorn och ta det iugnt. Även fast jag vet detta så kan jag verkligen inte ta och göra mig i ordning förren det är i princip försent..!

Har alltid varit så här tror jag, bara när det handlar om allvarliga saker som tex juridiken planerar jag och gör upp scheman. Kanske är det så enkelt? Att jag bara behöver skriva en massa scheman för att prioritera min tid på ett bra sätt? Nej, tror jag nöjer mig med att springa in i lokalen i sista stund.

Nu måste jag ta och packa väskan, sen som vanligt..!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s