rain

God morgon! Eller ja, det känns som morgon för mig iaf. Hade min första tenta för terminen kl:09.00 idag, sen gick jag hem och sov.

Det är regnigt i Port Elizabeth just nu, väldigt mysigt faktiskt. Ibland blir jag så less på den blå himlen, den liksom säger: ”men ta och gå ut nu då!” Ibland vill man inte det. Ibland vill man faktiskt bara sitta inne och ta det lugnt. Så nu sitter jag här med en kopp kaffe, lite glass & chips – och bara lyssnar på regnet. Och tittar på film.

Så här ser det ut från Gregs balkong just nu.

Och så här ser det ut inne.

Hög mysaktor alltså, älskar regn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s