new phone

Jag köpte en ny mobil för några dagar sedan, den kostade…wait for it…70kr. hehe, billigt och bra.

Det här är iaf vad man får för 70 spänn i Sydafrika:

Really crappy, but cheap..! Så om någon vill råna mig kan jag utan tvekan ge dem min telefon. Gött.

Tänkte på det här om dagen, varje gång jag går ut på kvällen tar jag ut alla viktiga värdefulla saker från min väska…ifall att jag skulle bli rånad. Är inte det rätt så hemskt egentligen? Men det har blivit en del av vardagen här borta, jag lägger ur mobil, kontanter, bankkort etc – så att ifall något händer blir jag av med så lite som möjligt.

Nu är det ju tur att man är försiktig, det är faktiskt inte särskillt farligt här nere bara man vet vad man ska och inte ska göra. Men om man är lite less på det (som jag är) så kan det ju hända att man går ut själv iaf. Man kan faktiskt inte leva hur säkert som helst utan att känna sig lite instängd ibland.

Oh, glömde nästan att berätta: Emlan hit och hälsar på om ett par dagar! Ska bli sååå roligt att se henne, kära vän..! hihi. Och hon ska ta med sig OSTBÅGAR samt LÖSGODIS. Fatta hur glad jag är 😀 (Hrm, över att hon kommer så klart). Här är en sjukt rolig bild på oss två, tror det är från Roskilde förra året – jag ser ju heeelt galen ut:

Så nu ska jag städa mitt rum tror jag, det får ju inte vara allt för stökigt när hon kommer..! Kram på er! m.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s