”goood morning vietnaaamn..!”

God morgon! Jag var uppe sjukt tidigt idag (kl:05.00) för att åka med Jacky till Pro Dive, det är någon sorts dykfestival idag tydligen. Nu är jag hemma och äter frukost: fruktsallad med yogurt och äppeljuice, mmm…

Sitter och beundrar soluppgången.

Alla fiskebåtarna ligger inne i hamnen, tydligen är det storm långt där ute – kanske kommer ovädret hit lite senare men just nu är det hur fint som helst.

Stackars Emelie är försenad, sitter i Madrid och väntar på flyget nu tydligen.. Surt att fortfarande vara i Europa, hon åkte från arlanda 14.45 igår..!

Så vad har hänt här i veckan då..? I tisdags var jag, Shaun och Clément ute och fiskade. I sex timmar. Hur härligt som helst, hade tänkt gå till Taco Tuesday efteråt men var för trött.. Satte mig på sängen och kom helt enkelt inte upp igen. Såhär fint var det iaf.

Jag hade gjort världens godaste mackor (enligt mig själv).

Shaun och Clément.

Sen då… Jo, i onsdags var jag och Greg på äventyr i stan. Vi åkte till fruit and veg city – köpte hur mycket mat som helst.

Sen vidare till hamnen för att äta, men allt hade stängt. Greg poserade snyggt iaf 🙂

Efter det åkte jag till MMA träningen. Verkligen rolig och bra träning måste jag säga, Tim är en riktigt bra tränare och det är ett sjukt skönt gäng. Saknar alla träningspolare hemma från Sthlm och Uppis, men det är inte långt kvar nu tills vi ses..!

Blandade känslor det där.. Med Sverige alltså. Hm, får se vad som händer men vill man få något gjort så måste man göra det själv. Inte sitta och vänta på att något ska hända, det har jag fått nog av. Okey, dags för ett mellanmål nu kanske?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s