the wild coast

Nu ska vi ta oss uppåt längs kusten: the wild coast, here we come!

Fick säga hej då till Greg idag på tal om något mindre roligt. Han åker till Europa innan jag har kommit hem från våran road trip… Kommer att sakna honom så mycket, en bättre lägenhets polare får man leta efter. En bättre vän också för den delen.

Men han kommer till Sverige om 2 veckor, så då blir det paaarty! Får visa honom runt uppsala och sen stockholm, kommer bli hur roligt som helst. Stor kram på dig Greg och tack för det bästa halvåret någonsin. m.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s