just finished packing

Just nu sitter jag i ett tomt rum och skriver. Eller tomt och tomt, alla mina saker är nerpackade i olika väskor. Några ska ges bort till välgörenhet, en ska stanna här och två ska med till Sverige.

Hur det känns? Jag vet inte riktigt. Känns vemodigt och ledssamt tror jag. Sitter och tittar på den sista solnedgången utanför… Fast lite får jag väl ta och skärpa mig, jag kommer ju att komma tillbaka. Men det är ändå slutet på en väldigt omvälvande resa – får se vad som händer här näst. Först en mysig sommar i uppsala iaf. Nu måste jag försöka ta tag i det sista med packningen. Bjuder på en fin bild från the wild coast så länge, kram på er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s