blueberrys and painkillers

Sitter på pappas balkong i solen.. Sjukt fint väder idag. Tog en promenad till stabbyskogen och plockade blåbär. Hittade till och med lite smultron! Efter det vidare till prästgården för en fika med mamma. Väldigt mysigt. Och i princip vad jag orkar med just nu, förkyld som man är.

Önskar bara att jag kunde bli frisk någon gång så att jag kunde börja träna..! Vill verkligen börja röra på mig nu, nu, nu.

Annars då? Jo! Min väska verkar vara upphittad: weeeey! hoppashoppas, jag börjar bli lite less på att gå runt utan skor nu. Känner mig som Benjamin (en av fransmännen).

Vet ni vad jag har märkt förresten? Duvorna i Sverige låter inte som duvorna i Sydafrika. Märkligt. Och fint. (Har fått lite smärtstillande tabletter för min onda rygg, jag tror dom är lite väl starka – har börjat svamla mer än vanligt dom senaste dagarna). Nått annat jag har märkt sen jag kom tillbaka är att allting är så dyrt här i sverige. Till och med en liten glasspinne kostar över 20kr..! Men blåbär är ju gratis, tur det iaf.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s