sweden – and summer

Så var man i sverige igen då.. Fint väder är det iaf, soligt och…Nej just det, regn var det ju. Hehe, inte meningen att låta bitter – jag verkligen älskar det här vädret – ingen press att göra någonting.. Eftersom jag fortfarande är sjuk så passar det mig utmärkt.

Flyget hem? Det tog mig 30 timmar att komma till arlanda, helt sjukt egentligen. Och om allt gick bra? Kanske man inte kan säga – min väska försvann mitt i alltihop. Så… Jag hade iaf lagt allt som var värdefullt i handbagaget, samt alla kläder jag tyckte mest om etc. MEN. inga. underkläder. Eller sockar, linnen, skor..! Så allt jag har är mina tjolar, två jackor och överdragströjor. Kanske kan bli nått nytt? Barfota med kjol och behå. Nice.

Och gissa vad jag äter just nu? Just det, ostbågar..! nomnom.. Okey, det kanske är lite kul att vara tillbaka i sverige iaf.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s