a visit from southafrica, part 2

Idag var jag på gymmet igen. Blev väldigt trött efter passet och kände att jag ville ha något att äta. En banan kanske? Rotar snabbt igenom min väska och inser att jag bara har 6kr på mig..! Tänker att det var väl själva f#n också, dom tar säkert mycket mer betalt än så för frukt – särskilt på ett gym.. Suck. Jag gick ner till receptionen iaf för att kolla vad det skulle kosta, och vad ser jag? Jo, en korg med GRATIS bananer!

”Var så god att ta en” stod det. Herregud så glad jag blev. Gratis bananer, helt sjukt.

Just det, Gregs besök var det jag skulle skriva om. Så… På fredagen började vi med en brakfrukost hos Emelie för att sedan ta oss vidare till Gamla Uppsala.

Sen cyklade vi vidare till slottet, efter det blev vi lite trötta av all sitesing..!

Så då sa vi hej då till Uppsala och åkte till Sthlm istället. Väl där mötte vi upp med fina Cicci och Camilla!

Efter middag (och en ENORM bulle), så gick vi genom slussen och gamla stan – väldigt vackert..! Tjejerna tog oss till en massa roliga pubbar resten av kvällen, först runt kl:02.00 började vi bli trötta och vandra hem. Här är lite fina bilder från kvällen.  

Vad vi gjorde sedan får ni se en annan gång, för nu ska jag gå och lägga mig. God natt! m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s