summer nights

Jag var i stockholm igår och tränade Taekwon-Do ITF, det var så kul att träffa alla igen! (och sjukt bra träning som vanligt). Problemet med att träna i Stockholm…är att jag bor i Uppsala. Vilket innebär en väldans massa pendlande.

Men för mig är det ju så klart värt det, utan den träningen skulle jag inte kunna ha min plats i landslaget – så det är ju inget snack om saken. Det är bara det att det tar mig 5 till 6 timmar att träna i 1 och 1/2 på kvällen.

I vanliga fall så är det rätt så tråkigt att sätta sig på bussen/tåget och sedan cykla hela vägen hem, men igår var det bara så härligt..! Jag kom fram till Uppsala kl:23.00 och gick för att hitta min cykel vid stationen. Kände att jag hade fått lite skavsår av mina nya skor, så jag stannade vid en lycktstolpe och tog av mig dom. Folk tittade lite konstigt på mig, men så får det väl vara tänkte jag. Hittade tillslut cykeln och kände att, nej, det är nog lite för varmt för att ha en tröja på sig. Så jag drog av mig den och började cykla hem.

Så satt jag där på cykeln, i kjol, linne och utan skor. Det var helt tomt på folk och bilar, så jag tog vägen genom stan. Det var så tyst, stillsammt och varmt. I det ögonblicket insåg jag hur mycket jag älskar dom här varma sommarnätterna, när man kan cykla utan skor genom stan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s