a visit from south africa, part 4

Det regnar! hihi, så glad jag är. Jag verkligen älskar att höra smattret mot fönstret, det är något så mysigt med det här… Men visst, det kommer inte att vara lika roligt om några timmar när jag ska cykla till träningen.

Okay, den sista dagen för Gregs besök så körde vi en super-sitesing. Upp tidigt och iväg till Stadshuset.

Sen gick vi och tittade på när dom byter vakter vid slottet – hade ingen aning om att det var en så stor grej..! Men där ser man.. Så.. Då var vi ju tvugna att gå in i slottet också.

Jag är ju ingen rojalist precis, men ska man visa någon runt Sthlm har man ju inget val kände jag… Så det blev Drottningholm nästa. Jag hittade iaf lite labyrinter att roa mig med.

Efter lite fika åkte vi tillbaka till Slussen och gick på…Okay, kommer inte ihåg namnet men fint var det iaf. Efter det: Drink! Som fortsatte med lite fler drinkar i Uppsala.

Så efter en massa drinkar runt om i Uppsala åkte vi hem och sov… (hittade den här i min kamera, vem är det som tar dom här bilderna egentligen?)

…för att 3 timmar senare sätta Greg på ett tåg tillbaka till Arlanda. Tack för dom här dagarna Grag, det har verkligen varit sjukt roligt att ha dig här! m.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s