mentally sick, or just sick..?

Jag bara avskyr att vara sjuk. Det händer inte särskilt ofta, så när det väl kommer blir det liksom lite extra illa. Tror jag åkte på en matförgiftning eller nått liknande, men det kan nog vara så att det är en blandning av något sånt och… Att jag inte har ätit tillräckligt. Eller ja, iaf inte tillräckligt nyttigt. Det är bara det att det är så tråkigt att laga mat själv..! Så om jag är ensam blir det en snabb vända till konsum och det hela slutar med att jag kommer tillbaka med lite yoghurt, nyponsoppa och mjölk.

Men missförstå mig inte, jag fullkomligt älskar mat, det är bara så oinspirerande att behöva göra i ordning den till sig själv. Och det finns ju inte heller någon där som protesterar om man vill äta ostbågar till middag…

I alla fall så blev det nog lite galet efter att ha ätit dåligt ett par dagar, senan tränat ganska hårt och ja, ha ätit lite gammal mat – så jag får nog skylla mig själv helt enkelt. Vilket i och för sig inte får mig att må mindre illa.. Suck.

Idag kan jag iaf sitta upp, detta är alltså ett framsteg. Igår var det liggande position som gällde. Fram emot kvällen fick jag dessutom en bultande huvudvärk. Så jag låg där ett tag och tänkte att när huvudvärken blir så hemsk att den övergår mitt illamående, då går jag upp och kokar kaffe. Men det hände aldrig.

För att göra saker värre så har jag ju så klart väldigt dåligt samvete för att ha haft två onödiga vilodagar den här veckan, men som söta Annelie sa: ”eh, okey.. men det kanske inte riktigt räknas som en vilodag om man är sjuk..?” hehe nej, kanske inte det.

Just nu ligger jag på pappas balkong och försöker få i mig lite yoghurt. Och nyponsoppa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s