fridge

Äntligen mår jag bättre. Gick från sängliggande till sittandes, till sängliggandes igen, sen stående (!) och nu verkar jag ha fått tillbaka förmågan att gå upp för trappor. Eller ja, en trappa iaf.

Så det är ju skönt… Jag får nog bestämt säga nej till mig själv på träningsfronten idag också och inse att man måste bli frisk innan man börjar träna. Iaf så mycket så att man orkar gå upp för ett par trappor. Eller orkar ta sig till gymmet… Bara en tanke så där.

Men det verkar som att jag har gått och – inte bara ätit gammal mat med en massa bakterier – utan fått i mig lite toxin också. Yummy. Det är ju bra, förgifta sig själv är en strålande idé. Jag måste verkligen skaffa ett kylskåp…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s