to get a salary from uppsala municipality

Jag har jobbat för Uppsala kommun i snart 6 (!) år. Under den här tiden har cheferna byts ut med regelbundna intervaller på ett halvår i taget, med undantag för den senaste som stannade ett helt år. Detta har medfört lite problem så som sent utbetalda löner, ej påskrivna kontrakt och missförstånd angående ersättning.

Det här kan väl inte vara okay? Vad är det som har hänt med kommunen egentligen och var 17 tar dom här cheferna vägen?! Det verkar ju iaf vara en stege till någonting annat, någonting bättre eller någonting roligare..! Men ska man inte försöka att sköta sitt jobb ändå, även om det bara är under en kort period? Det kanske är någonting annat som gör att dom försvinner. Det kanske till och med är jag..? Nej, så mycket tror jag inte som mig själv, men konstigt är det.

Nu har jag iaf ledsnat. Nu får det vara nog. När man efter en massa års tjänst kommer hem från ett år utomlands så kan dom inte ens se till att få in mig i lönesystemet, vilket resulterar i att jag nu kommer att få lönen en vecka sent. IGEN. Och detta efter att jag har ringt och mailat under 3 veckors tid – utan att ha fått något svar.

Herregud säger jag bara.

Så nu har jag tagit en liten…ja, vi kan väl kalla det semester. Så får vi se vad som kommer att hända i mitt liv framöver. Måste säga att allt (även om det ibland är allt ifrån roligt) är ganska spännande just nu. Jag tror aldrig att mitt liv har varit så här…oförutsägbart förut. Men det innebär ju för och nackdelar som sagt.

Okay, nu ska jag ut i solen. Hej på er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s