power cut

Hej allihop, nu har det varit lite mycket här ett tag. För er som inte vet så är jag ute och reser igen…och just nu är jag tillbaka i Port Elisabeth! Sjukt kul att träffa alla som jag har saknat så mycket. Samtidigt som det känns konstigt att det bor någon annan i mitt rum..! Blandade känslor helt enkelt.

Just nu finns det ingen ström i stora delar av PE, så jag hör av mig och berättar mer när det har ordnat sig helt enkelt. Hoppas allt är bra med er! kram, m.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s