at the balcony

Jag sitter just nu på en solig balkong med en varm kopp kaffe. Det finns inget härligare än lata lördagsmorgnar..!

Så här stor frukost åt jag och Moa i morse.

När jag kom hem igår efter att ha spenderat nästan 30tim på resande fot, hittade jag en lapp i hallen. På den hade finaste lägenhetskompisen skrivit en massa söta saker, samt informerat om att hon har gjort i ordning en matlåda till mig som jag kan äta när jag kommit hem. Hur glad tror ni att jag blev? hihi, så fint. Och gott.

Resan hem var spännande, åkte genom Addis Abeba (Etiopiens huvudstad) – Första gången säkerhetsvakter någonsin sökt igenom min väska. Brukar klara mig rätt så bra, bara man ler lite och ser oskyldig ut tänkte jag. Men inte den här gången. Fick ta av mig jacka och allt, till och med skorna. Sen rev dom ut min väska och vände den upp och ner. Han till och med skakade på den och krävde att jag skulle öppna min lilla plånbok (?) Lite obehagligt faktiskt, svårt att hålla koll när tre vakter gräver igenom ens saker. Men det gick bra. Det enda jag tänkte hela tiden var: ”snälla hitta inte min biltong!” Tog med lite torkat kött hem..! Vet inte hur lagligt det var, men sååå värt det. Mmm biltong..!

Annars var det rätt så lugnt. Spenderade mesta tiden här:

Nej, nu ska jag förtsätta softa. Hej på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s