the weekend

Det är alldeles mörkt ute och jag har precis tänt en massa stearinljus. Och så är det Agenda på TV. Kan inte bli mycket bättre.

Annars har haft en väldigt mysig helg. Jag, Moa och Emelie har skaffat oss ett eget litet kollektiv här hemma känns det som – hur kul som helst. Vi började torsdagen med en middag. (och ja, jag räknar in torsdagar i min definition av helg just nu).

Moa och Emelie lagade maten, medan jag…

…bakade bullar!

Sedan satt vi hela kvällen och kollade på serier. Och åt bullar med mjölk.  

På fredagen hade jag tänkt gå ut för lite drinkar med Marja och Britta, men alla vart sjuka tyvärr..! Som tur är fick jag ett litet oväntat besök som räddade kvällen – jag säger bara köttbit med bearnaisesås och vin..!

På lördagen gick jag och tjejerna på hemmafest – sjukt kul, men glömde kameran hemma. Iaf så hade vi söndagsfrukost idag som vanligt. En lite rufsig bild på mig.

Och en härlig bild på frukosten. Eller ja, efterrätten..! Emlan som bakade den här gången. Sjukt jä”la gott.

Sen softade vi bara resten av dagen. Emelie åkte till stallet och jag och Moa kollade på Lammen Tystnar. Och Röd Drake. En riktigt bra helg alltså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s