breakfasts at the balcony

Vi har haft många härliga frukostar här på sistone, så nu kommer lite bildbevis. Först en lördag för några veckor sedan med Moa och Emelie.

Och en tisdag då både jag och Emelie var lediga samtidigt…hon bakade bröd!

Sen började det bli lite kallare.

Och i veckan fick vi besök.

Han följde med lite överallt.

Och så klart ut på balkongen.

Annars tränar jag bara hela tiden just nu. Har en vilodag idag, tror min kropp börjar ta lite stryk – så för en gångs skull ska jag ta det lugnt INNAN jag gör mig illa. Galet. Börjar tillslut bli lite vux…vuuu…vuxeee..nej. Nej, inte än. Så det blir en middag på balkongen ikväll, i kylan, med ytterkläder och med lite varm glögg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s