happy and sad at the same time..

Var precis och köpte mat inför veckan och upptäckte att en liten påse med köttbullar kostar 58kr?! Galet. Har mat alltid varit så här dyrt? Sitter just nu och dricker glögg på tal om något annat. Undrar hur mycket alkohol det är i glögg och hur okay det är att dricka två glas till lunch..? Äsch, vem bryr sig – det är ju gott.

Moa kom hem för en timme sedan förresten! Hon har bott hos sina föräldrar ett tag nu, var med i en bilolycka för ett par dagar sedan stackarn..! Men nu är hon okay, förutom en tilltufsad arm så verkar hon må rätt så bra som tur är.

Och vet ni vad..? Hon tog med sig sina föräldrars hund – som ska stanna här i ett par dagar! Hihi. Han heter Hoffa och är en golden retriever, sjukt söt. Jag är så glad…och så ledsen på samma gång.

Trodde inte att jag skulle bli så här berörd, men just nu är Moa och handlar och jag sitter här och gråter med fina Hoffa som bestämt puffar till min hand varje gång jag slutar klappa honom. Han låter som Jazza när han andas. Han till och med pratar så där som bara hon gjorde. Och sättet han går på, han liksom lufsar fram på samma sätt som hon.

När jag pratade med Moas mamma förut så kunde jag inte sluta prata om Jazza i nutid, som om hon fortfarande fanns kvar här hos mig. Jag saknar henne så otroligt mycket. Skulle köpa köttbullar till henne varje dag om hon kunde komma tillbaka till mig. Älskade vän.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s