cinnamon buns and south africa

Sitter och äter hemmagjorda bullar till lunch. Nice. Jag blir så lycklig när jag äter god mat..! Det finns inget bättre. Träning kanske. Okay, träning kommer på en delad förstaplats tror jag. Har börjat med Thaiboxning precis – sjukt rolig träning! Skönt att det finns några saker som fungerar just nu iaf. Mat och träning. Alltid något.

Tog en kvällspromenad med Emelie här om dagen, hade nästan glömt hur skönt det är att kunna gå ut och gå på kvällarna. Att kunna gå på en promenad när det är mörkt ute, bara en sån sak. Man tar det förgivet. Men eftersom jag inte har kunnat göra det på över ett år är det så härligt..! Det är också en sådan frihetskänsla att kunna ta sig runt på ett lätt sätt, att inte behöva vänta på en buss/taxi/kompis med bil – bara att sätta sig på cykeln och åka. Så…Sverige vs. Sydafrika = 1 – 0.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s