the christmas tree

Jag har en gammal julgran på min balkong. Fråga inte varför jag inte har gjort mig av med den tidigare, det har helt enkelt inte blivit av. Eftersom vinten officiellt är slut vill jag bli av med den så fort som möjligt, helst idag. Tror dessutom att Moa skulle uppskatta att inte inviga balkongen med en julgran till morgonkaffet.

Såhär skulle jag kunna bli av med julgranen:

1. Ta fram en sax och försöka klippa, alternativt hacka, ner granen i mindre bitar så att den får plats i ett par soppåsar som jag sedan kan slänga i det gemensamma soprummet. Inte en helt dålig ide kanske ni tänker nu, men problemet är att vi har några i huset som gillar arga lappar – därför vet jag även att de ogillar att man slänger ”stora föremål” i soporna.

2. Ringa en vän med bil. Har inte så många vänner med bil och det känns lite pinsamt att be om hjälp för en sån liten sak. Stark kvinna reder sig själv. Typ.

3. Ringa en vän med trädgård. Fast vem vill ha ett dött träd?

4. Sätta mig på cykeln och försöka ta mig till närmaste sopstation. Detta är ju egentligen det mest logiska valet, men med tanke på att jag principiellt är emot själva tanken med vardagsmotion så är det också det minst lockande alternativet. Hm.

Någon som vill ha en gammal gran? Nej, nu åker den ut! måste bara hitta saxen och några soppåsar först..!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s