carbohydrates

Jag förstår inte hur folk klarar sig utan kolhydrater, för mig är det verkligen plågsamt – jag känner mig frusen, hungrig, trött. Nyss när jag kollade mig i spegeln hade jag blå läppar..! Lågkolhydratsdieter är inget för mig helt enkelt, skulle aldrig göra detta mot mig själv om det inte var så att jag skulle tävla i helgen.

Ni kanske undrar hur länge jag har gjort detta? Kanske tänker ni att hon måste ju ha hållit på länge för att bli så där påverkad.

Två dagar. Under två dagar har jag nu inte ätit en endaste kolhydrat. Eller ja, nästan iaf.

Men det är f#n inte värt det. Skulle jag väga ett kilo över på söndag morgon sätter jag mig i bastun istället – nu går jag upp till caféet och köper en macka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s