stuff.

Sitter på Norrlands och äter kladdkaka. Det blir inget SM i kickboxning för min del med andra ord, har inte fått ihop tillräckligt många matcher för att kvalificera..! Behöver bara en till. Väldigt surt måste jag säga, särskillt när jag har gjort allt för att försöka ta mig dit – men nu är det som det är.

Är lite lätt deppad idag känner jag, för mycket att tänka på just nu + PMS = inte bra. Meeen försöker komma igång med livet igen, den mest stressiga perioden är över tror jag – bara en redovisning och en stor uppsats kvar så är jag klar med den här galna kursen.

Man får inte alltid det man vill.

F#n också.

Positiva tankar just nu: Detärjuiafsnartsommar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s