a piece of cake

Sitter på…wait for it…Norrlands café. hehe.

Ibland krävs det inte så mycket för att man ska bli på bra humör. Jag har suttit här i flera timmar, jobbat med en uppsats som inte riktigt blir som jag vill. Mitt emot mig sitter en gammal man i 70års åldern som tydligen äter världens godaste tårtbit. Han har suttit här i tio minuter nu, hummar och skrattar om vart annat för att det är så gott. Ibland tittar han upp, ser sig omkring som om han inser att han inte är ensam och kanske inte kan sitta där och prata för sig själv. Men så ser han vad som ligger på tallriken framför honom, varpå han glatt börjar humma igen. 

Härligt när det krävs så lite för att bli så glad. Jag om någon förstår, fullkomligt älskar mat. Och godis.

En reaktion till “a piece of cake

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s