Don’t Get Me Wrong..!

Hej på er.. 

Längesen nu, jag vet. Det har bara varit så himla mycket på sistone, nytt jobb, ny kurs och nya tävlingar. Sova? Det får jag väl göra sen. Någongång.

Förra veckan hade jag en timme ledigt. På hela veckan. Vad jag gjorde? Det kommer jag inte ihåg. Satt bara och stirrade tomt framför datorn tror jag.

Å ena sidan gillar jag att ha fullt upp, man får energi till så mycket när man är uppe i varv. Har tex aldrig bakat så mycket bröd som jag har gjort den sedaste månaden. Det började viserligen med att jag insåg att bröd är så fasligt dyrt (!) och att det var sjukt mycket billigare att baka det själv. Sen så fortsatte jag ur ren mani. Okay, sidospår. Är nog inte så hälsosamt det här tempot iaf..!

Men nu har det lugnat ner sig lite. Den här helgen ska jag skriva ett PM. Hemma. I soffan. Så jag antar att det är ett sätt att ta det lugnt.

Det sjuka är att jag äter som en häst just nu, men går stadigt ner i vikt. Misstänker att min kropp undrar vad 17 jag håller på med egentligen. Det enda som är possitivt med det är väl att jag i den här takten kan tävla i -60kg klassen snart. Ska vara med i en Kickboxningstävling om ett par veckor. Inget ont som inte för något gott med sig. Typ.

Så… Vad är meningen med livet nu igen? The PMS has arrived. Suck.

Ska inte klaga egentligen, mår helt okay och gör saker jag vill göra. Bara det att den här tiden på året är så himla…mörk. Hoppashoppas att snön kommer snart..! Det är då allt vänder och man kommer ihåg varför man vill leva på den här sidan av jorden.

Ojoj, inte världens mest upplyftande inlägg det här inte. Så för att kompensera lägger jag upp lite bilder från oktober. Då det var lite soligare ute.

 

Har gått på några höstmarknader.

Var och hälsade på hos fina Moa och fick klappa hästar.

Två av mina otaliga brödbak. Olivbröd tror jag det här blev.

Från SM, tog silver tillslut.

Åkte en sväng till söta cicci i Sthlm. Vi gick på den bästa second hand affären. Ever.

Och så blev det obligatoriskt bullbak så klart. Saffran!

Har haft lite finbesök här hemma också, Mamma kom med godis och en kompis hade med sig en sjukt fin vovve..! Väldigt lik Jazza.

Annars har min livlina den här hösten har varit ljus och mer ljus. Puss på er, m.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s