today at the dive shop.

Jag hälsade på Jacky några timmar när hon jobbade idag. Blir så uttråkad av att bara sitta hemma och stirra in i väggen, så jag tänkte att det skulle vara bra med lite miljöombyte.

I alla fall så satt jag i caféet utanför dykaffären och vilade mitt nyopererade knä på en stol. Mitt emot mig stod ett par som högljutt diskuterarde diverse dykmöjligheter. Man kunde se på deras kläder och hur de betedde sig att de antingen hade mycket pengar, eller ville ge intryck av att de hade det. Inget ont om det egentligen, men det var något väldigt ocharmigt med deras attityd.

De var djupt inne i en diskussion angående om de skulle ta kursen för R2000, eller den något dyrare för R3500 (if we can afford it, why not?), när de bestämmer sig för att ta en paus och köpa en kopp kaffe. Tjejen är uppklädd till tusen och klapprar förbi mig i sina höga klackar. Hon slänger några snorkiga blickar åt mitt håll när hon plötsligt får syn på mitt knä. Förfärat ryggar hon tillbaka, sätter handen för munnen och pekar, samtidigt som hon skriker:

”Oh my GOD! What hapened to your leg?!”

Jag tittar lugnt upp och svarar med en allvarlig min:

”Shark attack.”

Hahahhaahahahaaaa. Haha, ha. Alltså, SÅ roligt!! Det bästa som har hänt mig sedan olyckan. Nej vänta, på hela ÅRET! Hehe. Ni skulle ha sett hennes min. Och förlåt om jag är lite elak nu, men hon betedde sig så illa att jag bara inte kunde låta bli.

Likblek spärrar hon upp ögonen och tar sakta bort handen från munnen, hennes pojkvän har bevittnat det hela på avstånd men har hört allt som sagts. Även han ser skakad ut och det blir helt tyst.

Vid det här laget har jag fått väldigt dåligt samvete och försäkrar de båda att jag bara skämtade, men deras miner förändras inte. Tysta stapplar de sakta bort till café personalen, stödjandes på varandra som om de just hade varit med om något förfärligt.

Så… Jag kanske ska lära mig att tänka efter innan jag öppnar munnen så här i Juletider… Said the shark! Heheee. Okay, jag slutar nu. Skyller det på min medicinering.

Hoppas allt är bra med er där ute!

//Sharky, the Christmas Grinch.

20131222-154250.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s