new beginnings..?

Läste precis igenom vad jag skrev tidigare idag. Herregud. Har jag blivit så bitter? Måste ta tag i mig själv och min attityd nu känner jag. Gå tillbaka till positiva maja som ser möjligheter istället för problem. Så får det bli helt enkelt. Imorgon får bli första dagen på min nya…liv. Eller min nya attityd angående mitt knä kanske.

Så…en kväll till att vara bitter på alltså..! Några förslag på aktiviteter? Mina innefattar hitintills:

– Gå till affären och köpa vin samt tonvis med choklad samtidigt som man blänger surt på kassörskan för att hon kommenterar ovan nämnda mängd av choklad,

– Komma hem och dricka vinet samtidigt som man sitter på golvet i ett nedsläkt rum och högt sjunger med till All By My Self,

– Dunka i väggen som hänger ihop med grannens lägenhet och skrika: ”YOU shut up!!”

– Och sist men inte minst gå in på sin egen blogg och inse att man inte bara har blivit en hippietant, man är bitter också. *skammen smyger sig på och man inser samtidigt att en förändring måste ske men att man måste få en sista kväll i bitterhetens tecken.*

Nejdå. Så var det ju inte. Inte alls. Skämtade bara lite med er.

Eller?

MvH //måstebörjaomigen

20140113-191024.jpg
Bifogar ny målbild av framtida humör samt inställning. Nivå: HappyHamster.

2 reaktioner till “new beginnings..?

 1. Alltså Maja, jag hann inte kommentera ditt något sura inlägg innan du gjorde det själv 🙂
  Det måste kännas shit att inte vara sitt gamla jag så nu får du allt vara ditt gamla jag iaf.
  Livet är trots allt inte så dumt om du jämför. Du har det jättebra och är egentligen en lycklig skit ha ha.. Du lever ett liv som du själv valt och som du har jobbat för 🙂 . Visst är vi lite avundsjuka :/
  Lite kul att läsa dina inlägg. Välformulerade, engagerande, smarta 😉
  Kramar A & B

  Gilla

  1. Tack för de fina orden benny, det värmer 🙂 Ja, det blir inte alltid som man vill, men då får man se till att göra det bästa av situationen istället! Glömde bort att jag egentligen är en positiv människa där ett tag. 😛 Kram på er, m.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s