to procrastinate.

God morgon. Herreguuuuud så trött jag är idag då..! Mörkret gör det lite svårare att komma upp på morgonen tror jag.

Har fått tag på lite kaffe i alla fall.

*Gäsp*

Sitter på ett bibliotek i Stockholm, det är nämligen dags för sista spurten med uppsatsen nu. Snart klaaaar..! Eller? Man kan ju skriva hur mycket som helst, det tar liksom aldrig slut?!

Tror att det här är den mest frustrerande kursen på hela juristutbildningen; Inga deadlines, ingen stöttning, inget schema.

Klarar jag av det här så kommer jag vara sjukt stolt över mig själv. Har egentligen inga problem med att arbeta eller plugga mycket/effektivt etc, det är det här med att man själv måste bestämma när man är klar. Lite lätt svårt för en prokrastinerare som gillar fasta rutiner och deadlines. Får hoppas att jag lär mig något av det här istället. Suck.

Annars så hade jag en grym helg med finaste Taekwon-Do tjejerna, det var ett riktigt härligt avbrott mitt i all stress.

Jag säger bara såhär: det blev mycket second hand shopping. Och så lite sparkar såklart. Mest cicci som ville slåss, så det var ju roligt. Själv kunde jag få till rätt så bra sparkar med mitt robocop ben ändå. Metal rules.

Nej, nu ska jag sluta skjuta upp saker och jobba istället.

Kram på er! m.

20140204-095536.jpg
De finaste (och de mest farliga) tjejerna jag vet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s