stuffs.

Nu har det varit mycket här ett tag. Sitter bara och skriver, skriver…och skriver lite till. Det är ju bra att jag gör något i alla fall, känns faktiskt lite lättare att jag inte har så mycket tid på mig längre. Pressen får helt klart min KRIaTivItET att FlöDa (!) som man säger.

Spenderar annars mycket tid i poolen på grund av sjukgymnastiken, så det är jag och en massa äldre damer i en liten varm pool varje morgon. Vi har det rätt så kul faktiskt.

Man glömmer ibland bort att de som är äldre också har varit unga en gång i tiden, och att vi också kommer (förhoppningsvis) sitta där en dag. I poolen. Och prata om livet med den där galna tjejen som håller på med en såndär Kamp Utövnings Sport. Tur att hon verkar trevlig i alla fall. Annars kanske man skulle ta och akta sig lite. Man vet ju aldrig. Hulliganer finns ju överallt nu för tiden..! *MajaÅr2070*

Nej, nu måste jag sova. God natt på er, och sov så gott!

20140211-235702.jpg

20140211-235726.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s