finally!

Äntligen har jag hittat något som fungerar. Plötsligt får jag till strukturen på min uppsats, rubrikerna följer varandra, jag har en mall av lagstandarder jag kan använda mig av och jag är inne i ett flow.

Vart så lycklig när detta hände imorse att jag inbillade mig att det blev vår. Nej men jag lovar! Solen tittade plötsligt fram (i februari?), jag hörde fåglar sjunga (?!) utanför fönstret och luften kändes lite lättare att andas (i centrala Stockholm. Skulle inte tro det va?).

Så vad vet jag, det kanske är nu jag går in i väggen på riktigt. Att hallucinera lär ju inte vara ett bra tecken precis.

20140225-201135.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s