ground control to majour tom.

Vill ut. Vill bort härifrån. Ut och bort. Är så himla rastlös. Allt tar så lång tid. Planera, budget, bestäma vart vi ska. Jag vill bara ut och resa nu, nu, nu..! Helst av allt skulle jag vilja segla någonstans, hoppa på en båt och leverera den till Filippinerna.

Tillexempel.

För er som har missat det ska jag alltså ut och resa hade jag tänkt mig. Vart? Vet inte. Hur? Högst oklart. När? Det beror på.

Så tills dess att jag har fått lite mer koll på läget är det bara att avvakta och planera.

Aaaand its driving me INsAnE.

20140603-192324.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s